u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 


Pismo Tihomira i Tome Banozića povodom proslave hrvatske kulture 27.4. 2004 u St. Paul, MN

Grand Marais, 4/19/2004., Hrvatski Konzulat St. Paul, MN

Poštovani, Ugodno iznenađeni, zahvaljujemo hrvatskom konzulatu u St. Paulu, MN, na pozivu da se pridružimo u Celebration of Croatian Culture u St. Paul-u.

Rado bih, kad bi zdravlje bilo bolje, i životna dob fleksibilnija, vrlo rado bih krenuo čak u St. Paul, na hrvatsku kulturnu feštu. Ovako, s krhkim zdravljem morat ću se zadovoljiti spoznajom-nadom da je hrvatska kulturna fešta lijepo uspjela.

Lijepo je i pohvalno da i mali, obični Hrvati imaju pristup i pozivnice na hrvatska kulturna i druga događanja. Velika i srdačna hvala!

Ružno je nekada bilo, kada su samo privilegirani pozivani, koji su s arogantnim ponašanjem vrlo često u svemu sprječavali male, obične hrvatske ljude. Hvala Bogu ružna su vremena prošla. Vremena se mijenjaju…

Sigurno je, uz Božju pomoć, znat će cijeniti i ne zaboraviti – nacionalna hrvatska društva hrvatskih Amerikanaca koja brinu i o malom, običnom hrvatskom čovjeku.

Još jednom puno hvala na pozivnici i srdačan pozdrav uglednim Hrvatima koji su rodoljubno organizirali manifestaciju hrvatske kulture u demokratskoj Americi. Bog!

Tihomir i Tome Banozić

objavljeno: 23.04.2004. 22:23


 
 
 
 
 
Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića