u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Komentari i knjiga gostiju

S radošću ćemo primiti svaku vašu pohvalu i pokudu na nase web stranice,
želimo biti još bolji
i zanimljiviji te će nam vaša riječ biti daljnji poticaj za rad.

Hvala Vam na posjeti našim web stranicama !
Ime
Sigurnosni kod:
 


Stanko Rotim Mississauga Ontario Canada  @64.229.152.21 21/12/2004 09:12:32
evo gledamo vas na HRT satelitskom programu i takoder smo vas culi danas na hrvatski radio program ovdje u torontu! imate moj glas ! i mislim mnogo drugi ovdje u dijaspori ! ja sam mladi hrvat rodjen u kanadi i glasam za vas Borise !! sretno !! pozdrav rodbini u Slavoniji Novoj Gradisci ! zaobici slavoniju borise !! bok i pozdrav ! Stanko Rotim [email protected]


Annonymus  @195.29.109.190 21/12/2004 08:12:37
BOG NAM JE DAO ŠANSU, SAMO JE PITANJE KOLIKO SMO MI ZRELI DA JE PREPOZNAMO I ISKORISTIMO. AKO TO NE USPIJEMO ONDA STVARNO NISMO DOSTOJNI NI KRUHA. ZABORAVIMO NOVOKOMPONIRANE SVECE STIPU I JADRANKU, TE OSTALE POTRČKE, A PREPOZNAJMO PRAVOG HRVATSKOG SVECA "BORISA MIKŠIĆA". NEKA NAM POMOGNE BOG DA SE PROBUDIMO I NAPOKON PROGLEDAMO. HRVATICA SUZANA, UZ NAJBOLJE ŽELJE.


Annonymus  @83.131.113.224 21/12/2004 06:12:38
Puno sreće na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj , želim da postanete predsjednik. Verica Krapina


Dalida Jurcic-Markovic  @213.191.149.3 21/12/2004 05:12:31
Velika podrska gdinu Miksicu, procitala sam knjigu.Vjerujem da bi mogao unijeti promjene u nasu drzavu. Imam 33 godine,inokorespondent sam i govorim aktivno 3 jezika,vrlo sam ambiciozna,imam ogroman san da pokrenem vlastiti posao,no uvijek mi se na putu isprijecio nedostatak kapitala.Ja i suprug smo planirali otici u inozemstvo, no nekako mislim da bi nesto trebalo napraviti ovdje, volim Hrvatsku. Velika podrska iz Rijeke, Dalida Jurcic-Markovic


19,Krapina  @195.29.136.77 20/12/2004 03:12:55
Moj glas sigurno imate!!!I šteta što nije održana promocija Vaše knjige u Srednjoj školi Krapina(zahvaljujući gospodinu ravnatelju Rozjanu koji vrši teror nad nama učenicima,pa misli da može to raditi i drugima)!!!Možda ono što ja mislim ne znaći puno,ali ako postanete predsjednik,molim Vas,ogledajte se na probleme nas mladih!!!nakon svega,svijet ostaje na nama,mladima!!!I naravno,nemojte zaobići Krapinu u Vašoj predizbornoj kampanji!!!Vjerujem u vas...Sretno...A sad,hm,sad idem čitati Vašu knjigu(hvala bogu što je na netu)!!!


Hrvatski plemić  @193.198.137.94 20/12/2004 03:12:03
Poštovani gospodine Mikšiću, Odmah kad sam pročitao Vaš životopis odlučio sam dati svoj glas za Vas,a i pozvati obitelj,rodbinu i prijatelje da daju svoj glas za čovjeka koji je iz ničega stvorio mnogo.Kad takav čovjek može napraviti u svom životu puno toga onda može i za Hrvatsku napraviti mnogo.Gledam kako mediji navijaju za kameleona i konvertita Stipu i Jadranku Kosor koji obećavaju brda i doline,a u dosadašnjem vladanju nisu ništa napravili za Hrvatski narod i Hrvatsku državu.Nama treba čovjek poput Vas koji nije bio član komunističke partije poput Stipe i Jadranke.Ova kampanja je u svom početku nepravedna jer su odmah istakli favorite razni lobiji koji žele od Hrvatske napraviti kravu muzaru. Stoga Vas molim da uložite sve snage u pobjedu i doista pokrenete Hrvatsku i ovaj napaćeni Hrvatski narod.


Damir Knežević iz Marije Magdalene (Donja Pušća)  @213.191.131.184 20/12/2004 12:12:05
Poštovani gospodine Mikšić, predstavljate pravo osvježenje u hrvatskoj politici. Konačno je u utrci netko tko gospodarski razmišlja i Vaš poslovni uspjeh Vam samo govori u prilog. Uvjeren sam da kao predsjednik možete više učiniti za hrvarski narod nego bilo koji drugi kandidat, pogotovu u međunarodnim gospodarskim kontaktima što nam najviše i treba. Bojim se samo da prosječan Hrvat to neće na vrijeme shvatiti. Želim Vam puno sreće i uspjeha.


gordana  @195.29.138.131 20/12/2004 08:12:55
Pozdrav gosp. Mikšić i članovima izbornog stožera, Hvala što budite nadu, imat aćete podršku moje obitelji mene. Jedino mi se čini da se Vaš glas pre slabo čuje. Vjerujem u ono što kažete da smo bogata zemlja. Sigurno jesmo čim smo nenapućeni-otoci raj u srcu Europe, vjerujem da bi uz pametno vodstvo, poticanje na kupnju hrvatskih proizvoda, poticanje na domoljublje, poticanje na doborovljno smanjenje potrošnje do otpalte gro dugova dalo fanatastične rezultate. Vođenje države nije ništa drugo nego vođenje domaćinstva i vjeruem da karizmatični predsjednik može puno učiniti i učiniti ono to je najpotrebnije-vratiti narodu moral.Cijelo nas vrijeme pokušavaju demoralizirati, uvjeravaju nas da smo genocidni, lijeni, da naš obrazovni sustav ne valja, da smo siromašni... Ako dopustite sugesitju recite nešto što će goditi uhu većine a što je istina: bogati smo kao ni jedna zemlja u Europi, Nizoemci nasipavaju more da bi došli do plodnog tla, šveđani pokrivaju crnom folijom oranice da bi kulture dozorile, gdje god dođemo polučimo uspjeh, neiskorišteno nam je sunce, vode i plodno tlo, dođu li u ruke stranickma oni će to znati iskoristiti, nije istina da smo genocidni istina je da se u svakom ratu pojedinci otmu kontroli i počine zlodjela ali to je daleko od genocidne politike za što nas pokušavaju optužiti, optužuju nas da ne poštujemo ljudska prava - da je tako zar bi gradsko poglavarstvo djelomično financiralo ovogodišnji gay pride. Pokušajte ne vrijeđajući posvjestiti građanima da ih predsjednik jako puno košta i da imaju pravo očekivati od predsjednika da pošteno odradi svoj posao i da od njega bude neke koristi i da ima neko znanje. Od dosadašnjeg predsjednika nema koristi, naprotiv samo štete jer predsjednik koji svjedoći protiv interesa naroda kojeg zastupa i koji ga hrani nije vrijedan toga naroda.


Dečko s Trešnjevke  @217.14.216.46 20/12/2004 05:12:49
Poštovani g. Mikšić. Vidi se da ste neopterećeni prepucavanjima koja vladaju našom političkom scenom. Vaša vizija je jasna i dobili ste još dva glasa s Trešnjevke. Između ostalog oduševljen sam promicanjem eko industrije. Mi već jedemo Mavrovićev kruh koji bi radije vidjeli zamotan u Vaše plastične vrećice od "biopolymera" a očekujemo da Toyota u Vukovaru proizvodi svoj PRIUS pa da uz nova radna mjesta imamo i ponovno čisti zrak. Svaka čast, pozdrav i sretno! P.S. ukoliko i ne postanete predsjednik - nemojte odustati! Imate previše "talanata" a da nekog ne posadite i ovdje ;)


Annonymus  @195.29.133.13 19/12/2004 10:12:04
"Najprije hvaljen Isus i Marija, budi nama u pomoći po danu i noći. Želim da ovo pismo nađe tebe i tvoju djecu i njihovu djecu i svu familiju u najboljem zdravlju od G.Boga i srca moga, da vas nađe vesele i u dobrom napredku, da bi imali više svega u zadovoljstvu nego ste imali dosad." Početni citat je to pisma hrvatskog iseljenika, pisan pred oko 100-tinu godina, sestri, kćeri, bratu... u domovinu. Njime želim dobrodošlicu i izbor za predsjednika Hrvatske gospodinu Borisu Mikšiću. Čestitam Vam na odlučnosti, hrabrosti, znanjima, svim dobro usmjerenim poduzimanjima. Pravi ste čovjek na pravom ste mjestu i u pravo ste vrijeme među nama. I konačno čovjek koji živi za politiku a ne od politike. Budite vjeru da iza rada dolazi plod a ne nada i depresija. Stoga čvrsto vjerujem da će Vas cijela Hrvatska znati prepoznati u ovih 10-tak dana do izbora za predsjednika Hrvatske te podržati na neminovnosti vašeg i našeg puta u ozdravljenju Hrvatske.


Annonymus  @195.29.135.96 18/12/2004 12:12:04
SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM OČEKUJEMO VAS U ZABOKU NADAM SE DA ĆEMO USPIJETI SVI ZAJEDNO VELIKI POZDRAV VERONIKA


Josip Vuger  @195.29.108.96 18/12/2004 12:12:15
Prije svega, oprostite na smetnji, vjerujem da imate mnogo posla, ali želio bih Vam pokazati pismo koje sam poslao na adresu Hrvatskog Katoličkog Radija zbog toga jer kao radio, imaju širok krug slušatelja na koje mogu utjecati, a i zato jer i sam slušam taj radio i mislim da je jedan od boljih. Poruka je sljedeća: Dobar dan, zovem se Josip Vuger i učenik sam 4. razreda XV.gimnazije (poznatije pod imenom MIOC). Prije svega, molim Vas primite moje isprike zbog eventualne neprikladnosti ovog e-maila. Obraćam Vam se zbog toga jer Vi kao radio možete potaknuti velik broj dobrih ljudi na razmišljanje. Odlučio sam se na slanje ove poruke zbog razočaranosti stanjem koje vlada u Hrvatskoj i zbog nade da se može učiniti nešto bolje. Mislim da se napokon i pojavio čovjek koji je sposoban nešto uistinu i promijeniti. Molim Vas, nemojte krivo shvatiti oval e-mail, kao nekakvu pokvarenu propagandu. Samo pokušavam, koliko god mogu pomoći u zaustavljanju lošeg stanja u Hrvatskoj. Ne želim Vas previše zamarati, pa vas neću ni opterećivati pojedinostima, jer sve možete saznati na internet stranici www.borismiksic.net. Na toj stranici piše sve o programu, životu i ciljevima Borisa Mikšića, pa zato nisam htio ništa od toga spominjati ovdje. Samo sam Vas želio barem malo zainteresirati. Na toj stranici dostupne su, među ostalim i poruke namijenjene za puštanje na radiju. Ne znam kako je uređeno puštanje takvih poruka kod Vas, ne znam možete li se, i uopće želite li se Vi preko radija na bilo koji način politički angažirati. Ali bez obzira na to, osjećam da je moja moralna dužnost da Vam pokušam ukazati na stvari presudne za hrvatsku budućnost. Vjerujem da i sami znate da su se većinom svi politicari koji su objavili kandidaturu dokazali kao neuspjesni, većinom svi su imali priliku, i pokazali da znaju jedino za svoje interese i da ih ni za sto drugo nije briga. Boris Miksic je pokazao da moze iz nicega stvoriti nesto, pokazao je da je vizionar i da ima potrebnu snagu i odlucnost da donese pravilnu odluku u kriticnim trenucima. Ako moze iz nicega stvoriti tako puno, koliko tek moze stvoriti iz Hrvatske koja ima toliki neiskoristeni potencijal? Jako mi je stalo da Vas upoznam sa programom Borisa Mikšića zato sto mi je dosta da smo stalno u nekim okovima, austrijskim, mađarskim, talijanskim, europskim, dosta mi je prodavanja nase nacionalne imovine, dosta mi je te odvratne dvolicnosti i pokvarenosti koja vlada Hrvatskom i na koju svi iz neznanja, ili zato jer im je pretesko ukljuciti mozak, nasjedaju. Jedino Boris Miksic placa kampanju vlastitim novcem, jedino iza njega ne stoje veliki mocnici, koji ce htjeti svoj otok i hrvatsku banku kada njihov placenik dode na vlast. On je jedini spreman nesto poduzeti u vezi hrvatskih prirodnih bogatstava, jedini ih zeli zastiti i ne dopustiti nikome da od nas radi budale i iskoristava nas u najvecoj mogucoj mjeri. Još jednom, primite moje duboke isprike, znam da Vaša adresa nije namijenjena za poruke ovakve vrste, ali ako ova poruka i ne postigne nikakav rezultat barem ću znati da sam dao sve od sebe. Pozdravljam Vas i zahvaljujem Vam na odvojenom vremenu za čitanje uz riječi Borisa Mikšića: ''...gradimo tvornice, a ne supermarkete!'' Do slušanja! P.S. Moja mama, a i svi mi drugi za njom Vas stalno slušamo, najbolji ste radio, sve pohvale! Kraj poruke.


Annonymus  @195.29.137.89 17/12/2004 04:12:55
Poštovani gospodine Mikšić, Vaš dolazak na političku scenu je pravo osvježenje i jedna velika realna nada. U svom predstavljanju nemojte zaobići Hrvatsko Zagorje, jer bi Vas ljudi sigurno htjeli bolje upoznati. Vaše kratko predstavljanje na televiziji je bilo vrlo upečatljivo. Moj glas i glasove moje obitelji i prijatelja sigurno imate. Pouzdrav iz najmanjeg i najmlađeg grada u Hrvatskom Zagorju - iz PREGRADE. OČEKUJEMO VAS u PREGRADI!!!!!


Rodoljub  @195.29.104.116 16/12/2004 06:12:58
Puno pozdrava gospodinu Mikšiću, imat ćete moj glas i glasove moje obitelji. Nažalost, čini mi se da vaš glas ne dopire daleko, morat ćete malo više poraditi na reklami, jer malo ljudi zna za vas. Šteta, stvarno bi bilo šteta da čovjek poput vas ne uspije zbog toga što su ljudi neinformirani... Želim vam puno sreće i nadam se da ću izaći na izbore i u drugom krugu. Jer izlazim samo dok ste vi u igri, nema šanse da dam glas ni za jednog drugog. Gade mi se svi ti profiteri koji skakuću po binama i pričaju bajke, a već smo ih imali priliku vidjeti na djelu. SRETNO!


A. Delic (Canada)  @64.229.118.96 16/12/2004 03:12:46
Srdacan pozdrav iz Canade! Evo napokon Hrvatski gradjani imaju prilike glasati za nekoga tko nije dosao da im otima i ono malo sirotinje sto imaju. Naravno mislim na vecinu. Zato sa velikim nestrpljenjem ocekujem izbore da vidim kako ce se vecina sad ponasati. Nadam se ako imaju malo svijesti i pameti da ce znati izabrati sto je najbolje za njih. Dosad nikad nisam glasao jer smatram da to nebi bilo ni najmanje fer prema ljudima koji zive u Hrvatskoj. Evo samo toliko, jos jednom pozdrav Borisu, sa zeljiom da mu se ostvari i ovaj "Hrvatski san"!


Annonymus  @4.164.192.214 16/12/2004 12:12:55
Gospodine Miksic! Javljam se iz North Dakote. Uz Vas smo na putu do pobjede.


roman  @193.198.138.179 16/12/2004 12:12:07
Dobar dan Nasi: FYI - mail koji sam dobio od mog kolege, kapetana duge plovidbe, sada predstavnika velike pomorske kompanije u Hrvaskoj... Sretno Boris! Uz Tebe smo! Miro ================= Dragi prijatelju Evo su se strasti malo smirile, ma osvojio 4-vrto mjesto od 78. Znas kako je, ja sam bio najstariji a i sudci su bili Slovenci.Nije mi bilo lako cupati se sa mladicima od 30 godina. Jednostavno moji starci nisu izasli na boriliste pa sam odlucio ici na sve ili nista. Boris Miksic- podrzacu svakoga ko kaze da ne zelimo EU. Ja sam ti od onih "bolje spot of dirt on American flag than star on EU flag." Ali bez obzira - podrzacu Miksica jer mi je puna kapa onih lihvarskih politicara. Tako da je moje misljenje da nezavisni ima dobru sansu ako ima dobru kampanju. brgds roman


URLIC Tonko  @212.91.102.71 16/12/2004 12:12:06
Postovani, S vasim odgovorom se slazem, i poslje ojacanja gospodarstva , Hrvatska mora podstavljati uvjete Evropi za ulazak, i za sada bi bilo najbolje suspendirati pristup ovakvoj korumpiranoj uniji. Vidimo i danas da se odlaze iz dana u dan taj pristup, to se zove pocnjenjivanje.I to sve nije dovoljno pa i Amnesty Internacional daje izjave protiv Hrvatskog pravosudja 12 godina poslje domovinskog rata, pitam se zasto se nisu javili ranije nego su cekali zastaru predmeta. Trebalo bi tuziti Amnisty International za difamaciju. Ja cu glasati za Gospodina Miksica i zelim da prilikom prjesednicke kampanje doda vise agresivnosti protiv crvenog zida. Trazim konfirmaciju od konzulata Pariz da mi potvrde jesam li upisen u knjige glasaca ali i na ovo pitanje nemadu vremena odgovoriti? Zelim veliki usojeh Gosopdinu Borisu , uz ljep pozdrav URLIC Tonko 42 Rue de Paris 93260 Les LILAS FRANCE


Annonymus  @206.186.62.30 15/12/2004 05:12:42
Kratko i jednostavno- gosp. Miksic bi bio najbolje rjesenje za vodstvo Hrvatske, kao njen predsjednik. Cudno je da to ne vide i u Hrvatskoj? Sretno gosp. Miksic, za Vas je iseljena Hrvatska.


Annonymus  @217.14.210.169 15/12/2004 03:12:32
SRETNO BORISE,NADAM SE DA ĆE SE VAŠ SAN U HRVATSKOJ OSTVARITI IMATE MOJ GLAS IVICA BUTKOVIĆ,NOVSKA


Darko Kovačić, zagrebački umjetnik i pjesnik  @83.131.73.203 15/12/2004 03:12:03
IZBORNOM STOŽERU BORISA MIKŠIĆA: REFREN: NI ZA STIPU, NI ZA ANTU, NI ZA JADRANKU ZA BORISA, ZA BORISA, SVI ZA HRVATSKU MNOGI DAJU OBEĆANJA, ŠKAKLJIVA ZA UŠI SLATKE RIJEČI, NIGDJE DJELA, NAŠE SNOVE SRUŠI! DOKAD TAKO, PITAMO SE, U DŽEPU NITI LIPE TAD SJETIMO SE OBEĆANJA, DOK NAM ZUBI ŠKRIPE REFREN: IMA JEDAN ČOVJEK PRAVI KOJI ZNA RJEŠENJE A KRASE GA DVIJE VRLINE: DOBROTA I POŠTENJE! PRAVI ČOVJEK PRAVE STVARI, STAVIT ZNA NA MJESTO MALO TAKVIH DANAS IMA, NE RA?AJU SE ČESTO! Poštovani gospodine Mikšiću! Ja sam Vaš Trešnjevčan, pjesnik i umjetnik ali od toga mi nema neke koristi. Novca niotkud a krov prokišnjava. Pomoći za mene niotkoga, a ja Vam živim i dalje tako ko ptica nebeska, razumijete! Ali zato imam u duši ono što mnogi nemaju. Šaljem Vam uz izraze mog dubokog poštovanja pjesmu za Vašu izbornu kampanju, samo za Vas! Nadam se da će Vam se dopasti! Želim Vam puno uspjeha i sreće u ovoj izbornoj utrci, a napose Vam želimsretan i blagoslovljen Božić i sveto Kristovo porođenje, kao i sretnu i uspješnu predstojeću Novu 2005. godinu. Kako i Vama, tako i Vašoj dragoj obitelji i svim Vašim poštovanim suradnicima! S poštovanjem


Zvijezda  @195.29.131.177 14/12/2004 11:12:54
BORIS MIKSIC - OSOBA GODINE Hrvatska je zemlja puna ljepota i iznenadjenja na svim planovima bivstvovanja. Najsvjetliji moment protekle godine je pojava Borisa Miksica, predsjednickog kandidata koji jedini ima sansu urediti bolju Hrvatsku. Boris Miksic donosi Hrvatskoj i Hrvatima svoje bogato, znojem, krvlju i mukom steceno iskustvo, znanje, ekspertizu, volju, energiju, razum, dedikaciju. Boris Miksic zeli Hrvatsku izvuci iz krize i od nje napraviti najljepsu i najprosperitetniju oazu Europe. Boris Miksic, svjetski gospodarstvenik zeli Hrvatskoj i Hrvatima drukciji, bolji, svrsishodniji, kvalitetniji zivot. Birajmo Borisa Miksica za osobu godine. Birajmo Borisa Miksica za predsjednika Republike Hrvatske. Zbog nas i zbog nase domovine. Omogucimo sansu nama samima ne podstavljajuci kicmu kao sada onima koji su nas upropastili. Birajmo bolje za sve nas - birajmo Borisa Miksica.


Lana  @132.241.180.143 14/12/2004 02:12:12
Zelim vam samo reci da vam zelim srecu i nemojte i vi pasti u ruke korupcije jer Hrvatska je vec na dnu dna. Trebamo nekoga kao vi koji misli na mlade, gospodarstvo i opce dobrobit zemlje a ne svog depa. Molim vas drzite se svojih obecanja.Hvala...


Annonymus  @57.66.46.199 14/12/2004 08:12:12
ŠTOVANI GOSPODINE MIKŠIĆU, S OBZIROM DA PODRŽAVAM AMBICIOZNE I HRABRE LJUDE, TE SAM FASCINIRANA VAŠOM KNJIGOM KOJU SAM PROČITALA NA VAŠOJ-WEB STRANICI, HTJELA BIH VAM OVIM PUTEM IZRAZITI SVOJU POTPORU I ZAŽELJETI PUNO, PUNO USPJEHA U PREDSTOJEĆOJ KAMPANJI. MOŽDA BI I HRVATSKA MOGLA OSTVARITI USPJEH VO?ENA OSOBOM KOJA JE SVOJ SAN PRETVORILA U STVARNOST. UZ NAJISKRENIJU POTPORU, VAŠ FAN, GORDANA H.


Boro Bilic  @217.86.169.164 14/12/2004 06:12:14
Pogledajte online anketu "Vecernjaka"...tamo uvjerljivo vodite!Samo naprijed!!!Imenjace imate 6 glasova moje obitelji.Boro Bilic iz Ljubuskog.


Maca Sasa  @193.198.129.95 14/12/2004 12:12:49
Srdacno cestitamo za rekord u skupljanju i predaji potpisa. Zelimo sve najbolje uz pozdrave! Maca Sasa rodj. Miksic sa suprugom


ANICA BLEKIĆ  @12.100.57.105 14/12/2004 12:12:10
Dragi gospodine Mikšiću šaljem Vam pismo podrške u Vašoj namjeri da podignete RH iz gospodarskog blata jer mislim da ste Vi na našoj političkoj sceni jedan od najboljih kandidata koji bih iskreno i pošteno obvljao posao presjednika.Žao mi je što sve ankete daju nadu gosp.Mesiću fikusu kako ga vi nazivate i nije mi jasno da li većina Hrvata nezna prepoznati prave ljude. UVIJEK KRIVO ODABEREMO.Takođe se stavljam na raspolaganje ako vam mogu pomoći u ovoj kampanji pa i posle nje sobzirom da sam trenutno nezaposlena i imam dosta slobodnog vremena i nadam se da cu za vrijeme vašeg mandata naci posao,jer ta nezaposlenost tolikih ljudi i siromaštvo većine koji rade me najviše pogađa.Zivim u Zagrebu imam 40 god i bilo i mi čast pomagati jednom takvom čovjeku iako znam da nemamo puno nade.Nadam se da će te pročitati moje pismo voljela bih se s Vam sresti malo popričti naravno ako imate vremena?Za sada tolik od mene i PUNO VAM SREĆE ŽELIM! ANICA BLEKIĆ ZAGREB


Rados Vito  @217.68.80.37 13/12/2004 11:12:46
Stovani g. Miksic! Zahvaljujem se na ugovoru koji ste hrabro potpisali sto je dokaz da za Hrvatsku ima nade! U tom smislu predlazem slijedece, sukladno stavu Napoleona da zemlja nije osvojena dok u svaki kutak ne stupi pjesacka noga...Treba poduzeti sve da svaka Hrvatska obitelj dobije bar jedan Vas letak (ipak Vas jos ne poznaju jer malo citaju, a na televiziji ne informiraju zadovoljavajuce i posteno). Treba hitno angazirati dvije osobe koje bi automobilom obisli bar sva veca mjesta u RH i tamo podijeliti letke i ugovor. U RH ima oko 1200000 obitelji da letak dobije bar svaka 4. trebalo bi 300000 letaka po cijeno od 0.50 kn = 15.000kn. Na izbore (prema anketama) ce izaci oko 67% biraca ili 2 345 000 za Vas bi nakon podjele letaka i ugovora glasalo 1000 000 glasova = 42,6%, u prvom krugu. Stvar je dakle, vrlo jednostavna, a vlast lezi na ulici, treba se samo sagnuti i uzeti je. Zeleci Vam puno srece, srdacan pozdrav! Rados Vito


Annonymus  @83.131.120.228 13/12/2004 09:12:37
HVALA VAM NA PREKRASNOM DRUŽENJU U NEDJELJU.BITI U DRUŠTVU TAKO VELIKOG A JEDNOSTAVNOG ČOVJEKA VELIKA JE ČAST I ZADOVOLJSTVO. HVALA VAM VERONIKA


Annonymus  @83.131.121.98 13/12/2004 06:12:24
Nakon poplave faca koje se svakodnevno viđaju na TV vi ste pravo osvježenje. Vjerujem u vašu poštenost i marljivost koju ste i dokazali. Imate moj glas.


Annonymus  @205.188.117.8 13/12/2004 01:12:41
Imate veliku podrsku u Canadi samo nemte dovoljno promidzbe ovdje ljudi hoce da glasaju za vas ali nisu dovoljno informirani ucinte nesto jer svaki glas vam je vazan.Bok....


Annonymus  @205.188.117.10 13/12/2004 01:12:35
GOSPODINE PREDSJEDNICE CESTITAM UNAPRIJED.VJERUJEM U VAS I U HRVATSKU BUDUCNOST.


[email protected]  @83.131.112.229 12/12/2004 06:12:30
Poštovani gospodine, čestitam na prikupljenim glasovima, nadajući se, da će u Hrvatskoj uskoro krenuti na bolje. Neće Vam biti lako, ali toliko nas ima koji zaista želimo pomoći, ali nas ne žele. Iz dana u dan sve smo bolesniji. Neka Bog bude uz Vas i nas za bolje sutra, za bolju nam Hrvatsku. U nadi da ćemo se vidjeti, toplo Vas pozdravljam. Jelena iz Zagreba


Annonymus  @195.29.77.17 11/12/2004 03:12:29
Borise, bog! Vjerujem u bolje sutra, ali netko to mora konacno i pokrenuti. Zato nam je potrebna nova ekipa sa svjezim i zdravim vizijama o nasoj buducnosti. Glasovat cu za Tebe, iako nemam nista protiv Stipa! Zelim da se Tvoje rijeci prije kampanje pretoce u djela nakon izbora!! Tako nam Bog pomogao! Srdacan pozdrav Z.V.


Dalmatinac  @161.53.161.83 10/12/2004 07:12:33
Gospodine Mikšiću iskreno vjerujem u vašu pobjedu,imate podršku mladog covjeka koji vjetuje u bolju buducnost


Annonymus  @195.29.137.29 10/12/2004 12:12:49
Puno sreće na izborima za predsjednika. Imate podršku cijele moje obitelji. Glasali smo za Vas i na izborima za Sabor 2003.godine. Pozdrav Verica Kantolić


Annonymus  @195.29.131.128 09/12/2004 02:12:04
TAKO TREBA,U KRAPINSKIM TOPLICAMA BILO JE SUPER,IDEMO DALJE ZAJEDNO. ZAGORJE JE VELIKO SVI SMO UZ VAS VERONIKA


Petar Kruzic  @84.56.129.44 09/12/2004 05:12:56
Stovani gsp. Miksic, odavno cekamo kandidata za predsjednika Republike koji bi imao slijedece odlike: - obrazovan - sposoban - u svijetu provjeren i dokazan, - biti na toj funkciji zbog ljubavi prema Domovini i Hrvatima, a ne zbog novca. - vandomovinski Hrvat Mislim da se najbolje uklapate u moju predodzbu o buducem predsjedniku i siguran sam kako ste do sada premalo poduzeli u svojoj promidzbi kod Hrvata van Domovine. Javite nam se spremni smo vam pomoci. [email protected]


Student iz Osijeka  @195.29.33.82 08/12/2004 03:12:23
Izuzetno mi je drago sto sam bio u mogucnosti prisustvovati zanimljivom predavanju u Osijeku, ali i mogucnosti da pruzim, zajedno s kolegama s faksa, potpis potpore upravo Vama. Cestitam Vam sto ste uspjeli izgurati Mesica, Kosoricu i ostale s najfrekventnijih osjeckih trgova to valjda pokazuje da je i medijska blokada pocela popustati. Nadam se da cete doci u Osijek ponovo tijekom kampanje.


ZGH  @142.106.39.40 08/12/2004 02:12:40
Dragi Borise, Cestitke uz radost zbog predlaganja Vas, naseg hrvatskog Johnatana Livingstona za predsjednika Republike Hrvatske. Snaga politickog sistema ovisi o potpunoj dobrovoljnoj spremnosti gradjana i njihovom sudjelovanju. Hrvati su pokazali da pocinju prepoznavati prave vrijednosti te da zele Hrvatskoj dobro: pokazali su povjerenje svom buducem predsjedniku, jedinom covjeku koji ce zemlju obogatiti gospodarstveno, ekoloski, moralno i materijalno i time unaprijediti zivot svakog Hrvata ponaosob. Hrvatski ce narod cvjetati i rasti u harmoniji napretka sto ce otvoriti novu, bolju stranicu u knjizi hrvatske povijesti. Velika je sreca sto se na hrvatskoj politickoj, gospodarstvenoj, humanistickoj, filantropskoj pozornici pojavio takav hrvatski sin poput Vas. Neka Vam je sretno, neka bude sretno svima nama uz Vas na celu.


cassano  @195.29.105.229 08/12/2004 12:12:36
Naprijed Borise, pozdrav iz Metkovića. Stavit ćemo tvoju reklamu na dresove jednog našeg nogometnog kluba.


Annonymus  @195.29.105.229 08/12/2004 12:12:16
ajde, dat ćemo glas u Metkoviću,samo kao i svaki izbori i ovi će biti neregularni.U našem MO dođe čovjek i glasuje za sebe,za svoje ukućane,susjede i rođake u Njemačkoj.Moj Borise ljudi u Hrvatskoj su nažalost priglupi,ne vrijedi Vam se boriti za nas.Ali eto moj i od supruge glas je za Vas,i ako se sjetim kojeg susjeda i rođaka koji su u Munchenu,Kolnu ili Lyonu. Forza Boris!!!


studentica prava  @193.198.142.102 08/12/2004 11:12:17
Poštovani gospodine Mikšić, u potpunosti podržavam Vašu kandidaturu za predsjednika Republike jer vjerujem da imate sposobnosti više nego ostali unijeti pozitivne promjene u naš gospodarski i politički sustav- sposobnosti stečene upornošću, radom i iskustvom. Želim Vam puno uspjeha na skorašnjim izborima.


hercegbosna  @217.81.117.196 08/12/2004 10:12:22
Puno uspjeha na izborima zele Vam:Irena,Ante,Jurica,Dijana i Bozo iz Hercegbosanske zupanije(Livno,Tomislavgrad,Kupres...).Kao buducem predsjedniku RH,jedna molba-Mi Hrvati MORAMO konacno imati svoj televizijski kanal!!!!Pobrinite se za to!Puno srece !Svi smo za Vas!


Katarina Dvorski  @193.198.137.225 08/12/2004 12:12:06
Poštovani gospodine Mikšić, Gledala sam "Cenzuru" na splitskoj TV.Izuzetno mi se svidio Vaš pristup:vlastiti novac za promiđbu:Vaši ciljevi i vizije.(Kamo sreće da je voditelj bio pristojniji pa Vam dozvolio da odgovorite na postavljena pitanja.Ali, on kao i mnogi u ovoj zemlji,na žalost,niti zna gdje mu je mjesto; niti što mu je raditi, a ni kako da ostvari naumljeno. Od srca se nadam da Vi navedene osobine posjedujete! Srdačni pozdravi, Katarina Dvorski


Ivanka Ivanišević  @206.53.198.143 08/12/2004 12:12:43
Stovani gospodine Miksicu i ja sam jedna od tisuce i tisuce gradjana Hrvatske,koja zeli da na ovim izborima dodje do stvarnog zaokreta i da otpadnu svi tzv.,politicari ,te da dobijemo nekog tko zeli dobro i za Hrvatsku,a ne samo za sebe.Nadam se da ste upravo Vi ta osoba i dati cu Vam glas i povjerenje.No istovremeno svjesna sam toga,da ovi sadasnji kandidati imaju jak loby u svojim strankama i da nepoznato ime ,bez snazne promidjbe i podrske pristasa i u malim mjestima,nemoze ostvariti popularnost koju imaju Vasi rivali.Upravo stoga zelim Vas upitati dali ste u Vas program nastupa ukljucili i manja mjesta.Ja Vam se javljam sa Braca i zanima me dali ce te dolaziti na Brac i kada?Zeljela bih prisustvovati Vasoj kampanji i pomoci onoliko koliko je to u mojoj moci.Inace za Vas vec duze radim promidjbu medju Hrvatima u CH,gdje sam provela 30 i vise godina zivota.Odjeci su pozitivni i vecina sa kojima sam razgovarala smatraju Vas jedinim kandidatom za koga ce glasati.Svakako mi javite kad dolazite na Brac,kako bih na vrijeme rezervirala termin. S osobitim stovanjem - Ivanka Ivanisevic Milna - Brac


Goran Brozović  @217.86.174.193 08/12/2004 12:12:08
Punu podršku daje vam obitelj Brozović iz Stupnika!! Samo tako naprijed i budite spremni na "niske" udarce naših "velikih" mainstream političara. Kao obitelj koja je dio svog života provela u emigraciji (Kanadi) i kao obitelj koja je napustila sigurnost državnih službi i krenula prije deset godina u poduzetničku avanturu vi ste naš kandidat!!


Dalmatino  @195.29.98.159 07/12/2004 05:12:37
Pročitao sam vašu knjigu i preporučio bih je svakome tko ne zna gdje bi sa svojim glasom na ovim izborima. Svaka čast, ja bih osobno svakom predsjedničkom kandidatu kao uvjet kandidature postavio bih da pokaže što je to osobno napravio u životu, ali bez pomoći komiteta, stranke ili lobija. Nitko, osim Mikšića. Žao mi je što relativno malo ljudi zna za vas (poradite malo na promidžbi posebno van Zagreba!), ali ja sam jedan od onih koji će vrlo rado upoznati ljude s vama, preporučiti im vašu knjigu i pokazati im čovjeka koji zaslužuje biti predsjednik. Jer plaća svojim novcima, dovoljno je bogat da u politiku ne ulazi iz interesa, a dokazano sposoban da napravi nešto korisno za ovu zemlju. Nikad se nisam uključivao u politiku, aktivno ni pasivno, ali za ove izbore vrlo rado ću ljudima pričati o Borisu Mikšiću. Iz svog gušta, bez ikakvog interesa.


[email protected]  @193.198.143.237 07/12/2004 02:12:17
Danas sam na TV vidjela da ste PRVI predsjednički kandidat koji je uspio prikupiti 10OOO potpisa građana za prijavu kandidatue. Drago mi je jer ste uspjeli kandidirati se i što sam i ja svojim potpisom dala tome svoj skromni doprinos. Web stanice su vam prva liga! Odličan start u svakom pogledu! Iskreno vas želim vidjeti na finišu kao našeg predsjednika!


S. Despotovic  @193.198.129.99 07/12/2004 12:12:04
Vrijeme je za novo lice predsjednika drzave. Iako predsjednik ne moze sam zaposliti ljude ili uvesti zemlju u Europu, moze snazno zastupati interese sviju nas i pribliziti nas i poslu i Europi. Zelim Vam uspjeh!


[First] | [Previous] | [Next] | [Last]


 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018
Losing your marbles
Losing your marbles, 17.09.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića