u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Boris Mikšić u Hercegovini

Neovisni predsjednički kandidat Boris Mikšić posjetio je u subotu 18. prosinca Mostar. Obilazak je započeo obilaskom Mostarske biskupije i prijemom kod generalnog vikara don Luke Pavlovića.

Slijedio je posjet izbornom stožeru Borisa Mikšića za Hercegovinu, gostovanje na radiju Herceg Bosna, Hercegovačkoj televiziji te na privatnoj televiziji Oskar C.

U podne se u hotelu Bevanda u Mostaru, gospodin Boris Mikšić sastao sa čelnicima Hrvatske demokratske unije i predstavnicima braniteljskih udruga te pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane s kojima je razgovarao o njihovoj potpori njegovoj kandidaturi na predstojećim izborima. U razgovorima s novinarima naglasio je doprinos Hrvata iz BiH matičnoj državi, a istaknuo je da iza njega ne stoji nijedan lobi, te da kampanju finacira isključivo sam svojim sredstvima. Predstavio je program kampanje i ugovor sa građanima. Na upit novinara što bi prvo napravio kao predsjednik odgovorio je da bi raskinuo ugovor Družbe Adria, raspisao referendum o ulasku u Europsku uniju, te bi poradio na promjeni Haškog sporazuma. Na upit o hrvatskom nacionalnom pitanju u BiH, rekao je kako bi ponudio konstruktivno rješenje, revidirao zastarjeli Daytonski sporazum, štitio interese svih Hrvata u BiH, te ponudio novi gospodarski i politički model, poput Švicarske. Naglasio je kako novi hrvatski predsjednik mora biti i vrstan poduzetnik i gospodarstvenik, a ne samo političar. Na kraju predstavljanja potpisao je sa humanom organizacijom UJUS ugovor kojim preuzima koordinaciju programa sveopćeg hrvatskog sabora za Kanadu i SAD.

objavljeno: 20/12/2004 17:53:27   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića