u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Boris Mikšić: Postajemo im sve opasniji

Zagreb, 28. prosinca – Nakon što su djelatnici Prve policijske postaje Policijske uprave zagrebačke zaplijenili osobni automobil Borisa Mikšića, neovisnog kandidata za predsjednika Republike Hrvatske čime su izravno utjecali na službeni tijek predsjedničke kampanje, Boris Mikšić morao je otkazati sva dogovorena predizborna zbivanja koja su bila zakazana tijekom utorka u Kralovcu, kao i sve nastupe u lokalnim medijima. Također, je zbog tih nemilih događaja, morao otkazati i putovanje u Mostar kao i zakazanu konferenciju za hercegovačke novinare dogovorenu za srijedu u 11 sati u mostarskom izbornom stožeru.
Budući automobil ima konzularne tablice, a u automobilu su se nalazili dokumenti i materijali vezani za Mikšićevu kampanju, pretpostavlja se da se stvarni razlozi razlikuju od onih koje je navela policija. Posebice i zbog toga što se sve događa nakon izjave gospodina Mikšića u kojoj je spomenuo vilu koju je aktualni predsjednik Mesić dobio od francuske tajne službe.
Povodom ovih nemilih događaja, predsjednički je kandidat Boris Mikšić održao hitnu konferenciju za novinare i javnost upoznao sa zbivanjima, načinima i vjerojatnim razlozima postupaka Policijske uprave zagrebačke. O zbivanjima je izvješćeno i Državno izborno povjerenstvo.
"Očito je da postajem sve opasniji kandidat za mjesto predsjednika. Neki me čak i na ovakav način pokušavaju spriječiti u pohodu na vrh. No, neće im uspjeti. Pobijedit ću napokon i one koji na takav način obračunavaju s protivnicima, ali i s takvim tradicionalnim načinom ponašanja."

objavljeno: 28/12/2004 19:36:27   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića