u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Boris položio kamen temeljac za tvornicu u Belom Manastiru

BELI MANASTIR/ OSIJEK 30. prosinca - Nezavisni predsjednički kandidat i poduzetnik Boris Mikšić danas je u Belom Manastiru položio temeljni kamen za svoju novu tvornicu biorazgradive plastike, u čiju izgradnju, kako je rekao, planira u prvoj fazi uložiti oko 10 milijuna eura i zaposliti 50 radnika. Mikšić u Belom Manastiru planira otvoriti suvremeni pogon za proizvodnju biorazgradive plastike, čije su osnovne sirovine kukuruz i soja, a 90 posto proizvodnje planira se za izvoz u zemlje Europske unije.

Na konferenciji za novinare u Osijeku Mikšić je izjavio kako je riječ o 6. tvornici u njegovu poslovnom sustavu "Cortec", čija bi izgradnja trebala započeti u travnju iduće godine. Istaknuo je kako je riječ o novoj tehnologiji i njegovu vlastitom kapitalu, te je ocijenio kako se budućnost temelji na tehnologijama zasnovanima na ekološkim načelima.

"Predsjednik Mesić jučer je izjavio kako će u Hrvatsku dovesti kapital i nove tehnologije, a u proteklih pet godina doveo je ruski 'Mečelj', koji je upropastio sisačku željezaru, te 'Družbu Adriju', koja je ekonomski i ekološki fijasko", ocijenio je Mikšić.

Dodao je kako će projekt "Družba Adria" biti "prvi ugovor koji će raskinuti kada postane predsjednik", jer smatra da Hrvatskoj treba čisti okoliš i ekološka industrija.

"Ako postanem predsjednik, vratit ću ponos i dostojanstvo hrvatskom čovjeku i omogućiti ljudima da svoje snove ostvare u Hrvatskoj. Današnji političari Hrvatsku vode u propast jer ni jednu kunu nisu zaradili vlastitim rukama, a troše milijarde, dok mi poduzetnici znamo stvarati vrijednosti", ustvrdio je Mikšić.

prenesno: HINA
30.12.2004.

objavljeno: 31/12/2004 13:22:37   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića