u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Boris Mikšić pozvao nositelje lista u I. izbornoj jedinici na ručak i druženje

Zagreb, 13. studenoga 2003. – Boris Mikšić, nositelj nezavisnih lista u I. i VII. izbornoj jedinici, nakon sučeljavanja na HTV-u, pozvao je ostale nositelje lista u I. izbornoj jedinici na subotnji ručak i natjecanje u sportskom gađanju pištoljima. Ručak će se održati u restoranu NK Trnje u Zagrebu, a natjecanje u sportskom gađanju pištoljima u streljani streljačkog kluba Trnje, u subotu, 15. studenoga 2003. godine, s početkom u 12 sati.

Natjecanje u sportskom gađanju pištoljima bit će prilika za međusobno bolje upoznavanje kandidata u ležernijoj atmosferi. Boris Mikšić inicirao je vojnu suradnju Hrvatske i Minnesote u okviru programa Partnerstvo za mir, što je prva stepenica prema ulasku Hrvatske u NATO. Ovim simboličnim činom Boris Mikšić želi dati značaj toj inicijativi, koja bi u budućnosti bila od velikog značaja za Hrvatsku.

Svoj izborni program Boris Mikšić temelji na izgradnji stabilne i svjetski konkurentne privrede i proizvodnje što je ujedno i pokretač svih društvenih reformi. Jedna od važnih odrednica izbornog programa jest i otvaranje novih radnih mjesta, razvoj snažnih malih i srednjih poduzeća uz zajamčena temeljna prava radnika.

U svom programu Boris Mikšić se zalaže za značajnija ulaganja u obrazovanje, potporu visokoobrazovanim stručnjacima u svim područjima djelatnosti, poboljšanje primarne zdravstvene zaštite i hitne medicinske skrbi, te borbu protiv korupcije i učinkovitije pravosuđe.


Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je u posjet g. Borisa Mikšića, nositelja Nezavisne liste.

Tijekom susreta g. Mikšić je izvijestio Predsjednika o svojim političkim ciljevima kao i glavnim točkama svoje predizborne promidžbe na slijedećim izborima. Naglasio je da mu je bilo osobito zadovoljstvo ponovno se susresti s predsjednikom Mesićem i razmijeniti mišljenja o gospodarskom razvoju Hrvatske. Također je dodao da se veseli što u mnogočemu on i Predsjednik dijele jednaku viziju o prosperitetu Hrvatske. Uz g. Mikšića je bio direktor Cortecros Hrvatska g. Ivan Rogan, savjetnik prof. dr. Tomo Jantol te savjetnik za odnose s javnošću g. Dubravko Miholić. Uz predsjednika Mesića bio je savjetnik za unutarnju politiku dr. Igor Dekanić. Zagreb, 11. studenoga 2003. Pročelnica Odjela za informiranje Danijela Barišić

objavljeno: 13/11/2003 23:01:04   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Biking in France!
Biking in France!, 11.05.2020.
Don’t eat fucking bat!
Don’t eat fucking bat!, 27.04.2020.
Corona - dog
Corona - dog, 14.04.2020.


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića