u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

PORUKA BORISOVOG IZBORNOG TIMA:

Boris Mikšić je kako u vodećim hrvatskim medijima tako i u američko-hrvatskom tisku najavio svoju predsjedničku kandidaturu na sljedećim predsjedničkom izborima.

U kampanju ponovno ulazi vlastitim financijskim sredstvima jer to je jedina sigurnost da može voditi vlastitu i potpuno neovisnu politiku. Politiku po mjeri svih građana Hrvatske a ne po mjeri zapadnih i inih moćnika, centara moći i lobija. Pri tome očekuje pomoć istinskih hrvatskih domoljuba i svih kojima je Hrvatska pri srcu i koji će prepoznati njegove iskrene namjere i želju kako bi pomogao svojoj domovini.

Želite li postati dio njegovog izbornog tima javite se svojim sugestijama i prijedlozima a naravno i primjedbama. Jer Hrvatska je stvarno u dubokoj krizi i potrebni su veliki napori i odricanja svih nas želimo li ostvariti bolju budućnost našim naraštajima. Nažalost sadašnja politička garnitura nije u stanju to učiniti a svi napori usmjereni u posljednje vrijeme prema Europi i SAD-u nisu dali rezultata (posljednja izjava engleskog ministra zaduženog za Europu kao i američkog veleposlanika u BiH ).

Nikako da političari shvate kako se treba okrenuti sebi i vlastitim znanjima i resursima a pogotovo gospodarstvu. Jer Borisov predizborni slogan" Kad gospodarstvo diše društvo cvjeta" dovoljno govori sam za sebe. Kad bi ga bar čuli i nastojali ga provesti u djelo naši sadašnji vlastodršci! No nema mjesta pesimizmu. Vrijeme je samo za nove snage u hrvatskoj političkoj sceni koje će neopterećeno i korjenito promijeniti odnose u državi.

Takva se snaga krije u Borisu i zato ju podržite!

objavljeno: 16/04/2004 17:10:20   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Biking in France!
Biking in France!, 11.05.2020.
Don’t eat fucking bat!
Don’t eat fucking bat!, 27.04.2020.
Corona - dog
Corona - dog, 14.04.2020.


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića