u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Neki od ciljeva programa Borisa Mikšića kao gradonačelnika Zagreba

Croatian Chronicle, 21. ožujka, 2005.

Vizija Borisa Mikšića kao zagrebačkog gradonačelnika je postići razvidne, pristupačne i efikasne aktivnosti grada Zagreba kako bi svakom građaninu bio osiguran ujednačen tretman pred gradskim vlastima.

Boris Mikšić se zalaze za ljudska, građanska prava, promociju i unapređenje ekonomije a onda i umjetnosti i kulture, za bolji, uspješniji, čišći i ljepši grad Zagreb, obrazovanje djece i omladine, zaštitu okoliša, zaštitu penzionera, domovinskih branitelja, ekonomski prosperitet Zagreba. Boris Mikšić kao kandidat za gradonačelnika Zagreba zagovara teški rad kako bi se poboljšao socijalni položaj građana u gradu, ne samo centru nego i periferiji Zagreba. Boris Mikšić će za svog mandata gradonačelnika kolaborirati sa drugim županijskim i državnim vlastima dok se god ne riješi vise nego jadno socijalno pitanje građana, kronična nezaposlenost, neslućeno osiromašenje penzionera, status branitelja. Policijske patrole će za razliku od sadašnje neefikasnosti pravovaljano i pravovremeno reagirati ne samo na pozive nego i patrolirati u većem broju gradom i opasnijim četvrtima štiteći građane od sve većeg porasta kriminala. Policija treba biti viđena i prisutna pri zaštiti nedužnog stanovništva u drastičnom napredovanju uličnog i drugog kriminala. Dosta je bilo retorike bez razvidnih rezultata i zaštite građana u svim područjima bivstvovanja. Boris Mikšić želi povratiti Zagrebu dostojanstvo koje mu po svim kriterijima pripada. Kao gradonačelnik Zagreba, Boris Mikšić je spreman razmatrati sve ideje koje znače dobro za Zagreb. Ambicija Borisa Mikšića je sloj po sloj micati trulo u Zagrebu i mijenjati dobrim. Prijedlog je Borisa Mikšića očistiti grad od svih vrsta otpadnih materijala. Popraviti, doraditi, unaprijediti infrastrukturu grada.

Rezultanta Mikšićevog mandata kao gradonačelnika biti će povratak povjerenja građana i zadovoljnije, zdravije građanstvo uz prosperitetniji, bolji Zagreb grad. Zajedno sa građanima Zagreba, Boris Mikšić planira postići dalekosežne rezultate za Zagreb. Respektirajući stvarnost, Boris Mikšić će ne samo obećavati sto je sadašnja praksa gradonačelnika Zagreba nego i grupno uz Zagrepčane i sa Zagrepčanima teško raditi na svjetlijoj, uspješnijoj budućnosti Zagreba. Boris Mikšić će zajedno za Zagrepčanima postići zdravi, jaki i entuzijastički grad Zagreb. Drago i željeno svratiste za svakog putnika namjernika na ponos svim Zagrepčanima i harmoničan, kvalitetniji suživot stanovništva. Krajnje je vrijeme drastično mijenjati gradske vlasti koje su zakazale u svakom segmentu razvoja Zagreba u Europski grad. Birajmo pravog čovjeka za bolji Zagreb.

 

objavljeno: 22/03/2005 20:13:41   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića