u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Nekoliko refleksija na temu izbora gradona?elnika Zagreba

Dolazeći gradski izbori biti će od krucijalnog značaja za budućnost Zagreba a rezultati istih uvjetovati pravac kojim će nas grad živjeti i napredovati u narednih nekoliko godina.

Novi gradonačelnik Zagreba treba ne samo posjedovati jedinstvene osobine za obnašanje svoje dužnosti nego imati i kristalno ciste namjere u službi prema svojim sugrađanima. Vrlo je važno ne samo znati kako voditi grad u bolju, prosperitetniju budućnost nego i kako izgraditi bazu koja garantira uspjeh svim građanima Zagreba. Gradonačelnik treba biti osoba zainteresirana za grad i sve građane. Gradu su Zagrebu nužno potrebne promjene na bolje i unapređenje života u istom.

Ukoliko prepoznate pravog čovjeka za bolji Zagreb, on će garantirano već prvi dan svoje službe prionuti na posao te iznaći najbolja rješenja obzirom na akutne i kronične probleme grada. Očigledno je da do sada nije mnogo napravljeno u svrhu poboljšanja grada i života u istom. Ukoliko ćete prepoznati Mikšića kao budućeg gradonačelnika, on će zasigurno nastojati smanjiti nepotrebne troškove i upotrijebiti svoj know-how kako bi nam grad stao na zdrave noge. Sredstva će biti alocirana na prava mjesta za razliku od vremena prošlog i sadašnjeg.

Boris Mikšić je ispekao zanat u svojoj vise nego uspješnoj firmi. Boris Mikšić nije samo hrvatski domoljub, on je veliki Zagrepčanac. Boris Mikšić ne samo da ne pozna korupciju i kriminal nego se svim sredstvima bori protiv istog. Mikšić se zalaze za vrijedan život svakog građanina Zagreba. Svakom građaninu Mikšić želi osigurati radno mjesto s prihodima dostatnim za pristojan život čovjeka. Mikšić će se pobrinuti da penzioneri vise ne kopaju po kantama za smeće i ne izlaze na javne prosvjede dotrajali neimaštinom. Mikšić će inicirati zaustavljanje korupcije i svake vrste kriminala. Mikšić će svojim zrelim, kvalitetnim planovima poboljšati financijsku situaciju Zagreba. Mikšić će se posvetiti turizmu i povijesnim vrednotama Zagreba. Mikšić će kreirati situaciju u kojoj je svaki građanin ponosan na svoj grad.

Sa Mikšićem je lako razgovarati. Mikšić je pristupačan, vrijedan, sposoban čovjek koji želi dobro svim Hrvatima. Mikšićeva je komunikacija prirodna, ležerna i konstruktivna. Mikšić je višestruko poslovno talentiran: u isto vrijeme on će završiti sve poslove koji trebaju biti obavljeni na zadovoljstvo svoje i svojih oponenta. Boris Mikšić je strpljiv čovjek i odličan slušatelj. Kao neovisni, izuzetno uspješan poslovni čovjek on je stekao veliko i bogato iskustvo koje želi pretočiti u grad Zagreb. Boris Mikšić će inicirati pozitivne procese u Zagrebu poboljšavajući ne samo količinu nego i kvalitetu vremenskog tijeka. Boris Mikšić je spreman sjesti sa građanima i omogućiti javnosti podjednaku količinu vremena za zajedničko rješenje postojećih problema.

Razmislite Hrvati kakav je Zagreb danas obzirom na vremena prošla. Razmislite kakav Zagreb želimo, kakav Zagreb zaslužujemo. Razmislite Zagrepčani kako bi bilo živjeti u harmoničnom gradu koji prirodno raste, razvija se i cvjeta uz pravog čovjeka za bolji Zagreb. Odlučite Zagrepčani o svojoj budućnosti. Posljedice naše odluke će biti sudbina naša i naše budućnosti i budućnosti bijelog nam Zagreba grada.

objavljeno: 01/04/2005 22:10:02   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića