u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Glas za nezavisne liste je ba?en glas

Ispravak navoda objavljenog u članku "Glas za nezavisne liste je bačen glas" objavljenog 05.04.2009 u Slobodnoj Dalmaciji

Potaknut člankom koji je izašao 05.04.2009 u Slobodnoj Dalmaciji gdje gospodin Radimir Čačić navodi kako je sadašnja gradska vlast nesposobna i kako je glas dan nezavisnoj listu između ostalog i mojoj listi, bačen glas htio bih javnosti iznijeti svoje tumačenje te izjave.

Ovdje me vrijeđa činjenica da moji glasači prema navodima gospodina Radimira Čačića nisu dovoljno inteligentni odlučiti za sebe. Svakako bi im trebao naputak ”neokaljanog i nekorupmiranog” političara kao što je g. Čačić. Glas za g. Čačića posve sigurno nije bačen glas?!

Moji birači žele promjene i shvaćaju da ih mogu dobiti ako vjeruju samo nezavisnom kandidatu koji se tijekom proteklih pet godina nije kompromitirao te i dalje ima čvrste stavove. Nije dovoljno samo bacati floskule o “bačenim glasovima”, glasove birača treba i zaslužiti konretnim radom i rezultatima. Kampanja plaćena vlastitim sredstvima nije na teret birača nego samo jasan znak tko želi pomoći Hrvatskoj i ponuditi glasačima izlaz iz problema. Kao nezavisni kandidat sigurno ne moram polagati račune stranačkim vođama i kompromisno koalirati s kim već treba kako bi se održao na vlasti.

Kao i uvijek zastupam svoje birače i čvrsto vjerujem da su nezavisne liste jedina prava opozicija na hrvatskoj političkoj sceni.

Zanima me što je konkretno u četiri godine u Skupštini grada Zagreba napravio HNS za građane Zagreba i što je u svojim mandatima g. Čačić napravio za Hrvatsku osim što je napunio svoje džepove?

 

 

Boris Mikšić
Zastupnik Gradske Skupštine

objavljeno: 07/04/2009 08:33:53    Priloženi dokumenti uz tekst >>


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija

, 03.07.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića