u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Božić u EcoCortec-u

Beli Manastir 21.12.2009.

"Za Hrvatsku u 21-vom stoljeću nije više dovoljno biti društvo znanja, nego društvo prosperiteta i visokog životnog standarda za sve njene građane."

Da moje riječi od 16. rujna nisu samo prazna priča možete svjedočiti 23.12.2009. u prvoj Hrvatskoj tvornici biorazgradivih folija u Belom Manastiru koja je ujedno i jedna od najmodernijih tvornica u Europi. Proizvodnja tvornice EcoCortec na zavidnom je nivou i svakim danom potvrđuje svoj status najkvalitetnijeg proizvođača biorazgradive i antikorozivne folije u regiji. Sukladno obimu posla i standard zaposlenika EcoCortec-a u ovo stresno doba krize na visokom je nivou pa je samim time i nagrada zaslužena. Kako sam ranije i najavio, unatoč zločestom Grinču ( u ovom slučaju ministra financija ) i njegovim pomagačima, Božićnice će biti isplaćene svim zaposlenicima, a u duhu Božića tradicionalno ću podijeliti i purice.

Koliko je zaista ova mlada tvornica napredovala u odnosu na prošlu godinu govori i podatak da je prerada osnovne sirovine u gotov proizvod porasla za 130% a financijski pokazatelji daju 65% bolji rezultat. Dobar proizvod i visoko motivirani zaposlenici garantiraju i odličan rezultat koji je potreban našem cjelokupnom društvu.

Slijedeća godina u daljnjem očekivanju slabljenja tržišta može Hrvatsku dovesti samo na prosjački štap ili nešto još gore - dugogodišnje ropstvo iz kojega je gotovo nemoguće izaći. Upravo suprotno tome u našoj tvornici uz predan rad na novim proizvodima i usavršavanju postojećih, te dobar plan za osvajanje novih tržišta, imam objektivnog razloga tvrditi da će proizvodnja i dalje rasti za još 90% u odnosu na sadašnju.

Samo jasna vizija razvoja i orijentiranost na visoko ekološku proizvodnju koja je namijenjena izvozu može garantirati napredak i blagostanje cijelom društvu u cjelini.

 

Boris Mikšić
Nezavisni predsjednički kandidat

objavljeno: 21/12/2009 16:13:11   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018
Losing your marbles
Losing your marbles, 17.09.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića