u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Podrška Milanu Bandiću

Priopćenje za medije

Predsjednički kandidat Boris Mikšić nakon što je javno odgovorio novinarskim upitima i dao podršku Milanu Bandiću i ovim putem poziva svoje birače da svoj glas u drugom krugu predsjedničkih izbora daju Milanu Bandiću, a da uskrate glas Ivi Josipoviću.
Boris Mikšić ne slaže se s načinom na koji je predsjednik Mesić vodio državu u zadnjih 10 godina tijekom kojih je Mesić sustavnom politikom zatirao hrvatski ponos koji mu očito nije u interesu. Nažalost  Mesić nam je napisao jedan dio hrvatske povijesti. U programu Borisa Mikšića jasno su bile vidljive točke koje bi zemlju vodile prema putu prosperiteta, novih tehnologija i dostojanstvenom životu svih građana Hrvatske i Hrvata u BiH.
Boris Mikšić jasno je  u svome programu naglasio kako želi da se naši branitelji poštuju i da im se vrati dostojanstvo, jer da njih nije bilo ne bi danas bilo ni izbora za predsjednika Republike Hrvatske.
To je samo jedan dio programa Borisa Mikšića koji se poklapa sa tvrdnjama Milana Bandića u njegovim javnim nastupima gdje govori o tome kako ima pozitivan stav o suverenoj Hrvatskoj proizašloj iz Domovinskog rata, daje punu podršku generalima i braniteljima, protiv je Mesićeve politike i želi očuvati kršćanske vrijednosti naše zemlje.
U proteklih četiri godine, tijekom kojih je gospodin Mikšić bio zastupnik u Skupštini grada Zagreba, osobno je posvjedočio radu i energiji Milana Bandića. Kao gradonačelnik Zagreba Milan Bandić učinio je više nego iti jedan njegov prethodnik na izgradnji infrastrukture grada, gospodarskom razvoju, uvođenju socijalnih programa i Zagreb doveo na razinu europske metropole, čiji status glavni grad Hrvatske mora i imati.
 Isto tako pozivan sve svoje birače od prije 5 godina kojih je tada bilo 400 000 da daju povjerenje Milanu Bandiću.
Birajući između Milana Bandića i Ive Josipovića koji zagovara “crvenu” Hrvatsku čvrsto stojim iza svoje odluke i molim svoje birače da daju glas Milanu Bandiću.

objavljeno: 07/01/2010 11:40:11   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića