u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Privatizacija Ine

Priopćenje za medije

Osnovano je povjerenstvo koje istražuje nepravilnosti oko privatizacije Ine. Smiješno.

Jasno je kao dan da za takav tip privatizacije nije potrebno povjerenstvo jer je takvim činom nanešena velika gospodarska šteta kako bi se političke stranke i moćnici domogli milijuna dolara koje su spremili na tajne bankovne račune.U taj kriminalni akt bile su uključene sve političke stranke i naravno tadašnji predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić koji odgovorno tvrdi da nije imao uvid u štetni ugovor između Ine i Mol-a. Mesić je sve znao preko svog konfidanta Dragičevića koji je imao presudan utjecaj da se privatizacija obavi što prije i da MOL preuzme financijsku kontrolu iako je bio manjinski vlasnik.Što u današnjem svijetu znači energetska neovisnost nije potrebno objašnjavati. Već danas građani to osjećaju na vlastitoj koži

Političari pričaju da je tzv. privatizacija velika pljačka, a ništa ne čine da je zaustave i da krivce strpaju tamo gdje im je mjesto - iza rešetaka.Institucije su nadležne i odgovorne za otkrivanje i progon svih po društvo opasnih oblika korupcije i kriminala. Postavlja se pitanje gdje su oni bili svo ovo vrijeme i jesu li suodgovorni za postojeće stanje. Nekakve priče o nepostojanju političke volje, ili strahu ne drže vodu upravo iz razloga što postoji institut časne ostavke, kojeg gospoda iz njima poznatih razloga uopće nije ni pomišljala konzumirati. Vjerodostojnost i efikasnost glavnih represivnih poluga izvršne vlasti: policije, USKOK-a i državnog odvjetništva pada u vodu.

Posljedice gospodarskog  kriminala su strašne jer ono što nisu uspjeli učiniti Srbi s agresijom, uspio je učiniti domaći, politički neprijatelj na čelu sa Sanaderima, Mesićima te njihovim šegrtima poput Polančeca koji su zauzeli rezervne položaje u švicarskim i austrijskim bankama, zaštićenim šiframa svojih tajnih računa. Jednom rječju načinjena je velika šteta i prevara koja će se kao i mnoge druge uspjeti zataškati. Pojeo vuk magare ili u prijevodu znači nema od toga ništa!

Kao što sam već najavio podnijet ću kaznenu prijavu protiv Mesića, Sanadera i njihovih šegrta za ilegalnu privatizaciju Ine u korist hrvatskih umirovljenika u iznosu od 50 milijardi kuna što je bila relana vriejdnost kompanije prije nego je prodana MOL-u za 2.5 milijardi koje nisu nikad uplaćene.

Moja kompanija Cortec Corporation već je 12 godina suvlasnik joint-venture tvrtke s Inom,a njihov menadžment nastoji pod svaku cijenu upropastiti našu zajedničku tvrtku CorteCros i ostaviti na cesti dvadesetak ljudi.

Ina je zadnja karika do propasti hrvatskog gospodarstva jer poslije Plive, Podravke i brodogradnje naša industrija je u totalnom raspadu i kolpasu.


Boris Mikšić
Predsjednički kandidat na izborima 2005. i 2009.

objavljeno: 17/09/2010 10:54:51    Priloženi dokumenti uz tekst >>


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića