u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Intenzivne prošlotjedne aktivnosti predsjedni?kog kandidata Borisa Mikši?a

U ponedjeljak, 18. listopada predstavljeno je treće izmjenjeno i dopunjeno izdanje knjige Borisa Mikšića „Američki san dečka s Trešnjevke“.

Uz nazočnost urednice knjige Jadranke Pintarić, predstavljača prof. Ivana Grdešića i novinara Milana Puljiza osim nazočnih u prepunoj dvorani Hrvatskog novinarskog doma predstavljanje su mogli zainteresirani pratiti i putem interneta.(fotka)Istog popodneva zainteresiranim slušateljima na Fakultetu kemijskog inžinjerstva održao je prezentaciju svog poslovnog uspjeha pod nazivom „Kako plesati sa slonovima na globalnom tržištu“. (fotka) Sljedećeg dana knjiga je predstavljena u Karlovcu u također ispunjenoj dvorani gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić.(fotka) U srijedu, 20. listopada Boris Mikšić je održao svoju prezentaciju „Kako plesati sa slonovima na globalnom tržištu“ na Institutu Ruđer Bošković.(fotka) Narednog dana u vrlo uspješnom posjetu Glini obišao je tvornicu Vivera i privatno poduzeće Grafoton, sudjelovao u emisiji Radio Banovina da bi dan završio sa predstavljanjem knjige u restoranu Casina.(fotka) Već sljedećeg dana na simpoziju o izdržljivosti i održavanju betonskih struktura Boris je održao stručno predavanje u Dubrovniku. U subotu 23. listopada posjetio je i održao predavanje poduzetnicima tijekom sajma poduzetništva u Splitu da bi istog popodneva predstavio knjigu u Duisburgu u SR Njemačkoj. Tijekom nedjeljne Sv. Mise u Kelnu obratio se nazočnim vjernicima i ponovio još jednom svoje motive u kandidaturi za predsjednika.O daljnjim aktivnostima možete pratiti najave na Web stranici, a također će uslijediti i izvješća sa vrlo zanimljivih događaja koja slijede.

objavljeno: 25/10/2004 23:11:51   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića