u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Boris Mikšić: "Glas za mene je dobar glas!"

Zagreb, 21. studenog 2003. – Boris Mikšić, nositelj nezavisne izborne liste s kojom se natječe u I. i VII. izbornoj jedinici, pozvao je građane da u nedjelju svojim glasom doprinesu njegovom izboru za zastupnika u Hrvatskom saboru.

Boris Mikšić, predsjednik Corteca, jedne od vodećih svjetskih tvrtki u proizvodnji sredstava za koroziju i počasni generalni konzul Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama, kandidirao se za Hrvatski sabor potaknut željom da pomogne Hrvatskoj.

"Ustrajnost i marljivost pomogle su mi da uspješno svladam sve izazove. Jer, na putu do velikog uspjeha potrebno je priječi mnogo malih koraka, a ja sam spreman ustrajno doprinositi ostvarenju američkog sna u Hrvatskoj" - istaknuo je Boris Mikšić.

Ukratko je sažeo temeljne odrednice svog izbornog programa a to su razvoj snažnih malih i srednjih poduzeća uz zajamčena temeljna prava radnika, javna uprava koja služi javnom interesu i dobrobiti svojih građana te borba protiv korupcije i učinkovitije pravosuđe.

Također je istaknuo da mladi, kreativni stručnjaci na upravljačkim funkcijama u društvu jamče promjenu u dosadašnjem načinu razmišljanju i uspjeh cijelog društva. Tako će Hrvatskoj biti otvorena vrata širom svijeta.

"Zahvaljujem svim građanima koji su mi tijekom izborne kampanje poslali svoje mišljenje i izrazili svoju potporu. Pozivam ih da u nedjelju glasuju za mene i omoguće mi da svojim znanjem i radom budem primjer uzornog odnosa između građana i saborskih zastupnika u kojem se građanima daje, a ne uzima." - obratio se na kraju građanima Boris Mikšić.

objavljeno: 21/11/2003 12:07:10   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Biking in France!
Biking in France!, 11.05.2020.
Don’t eat fucking bat!
Don’t eat fucking bat!, 27.04.2020.
Corona - dog
Corona - dog, 14.04.2020.


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića