u
Prosvjedi potpore Borisu Mikšiću
 
 

Budučnost Hrvatske

Stella Hlad - Vjesniku. 17. studeni. 2004.

O izboru predsjednika ovisi budućnost Hrvatske. Hrvatski je čovjek u dijaspori i kod kuće sve bliži Borisu Mikšiću, neovisnom kandidatu za predsjednika RH. Hrvatski čovjek ima dobar razlog vjerovati Borisu Mikšiću; Boris Mikšić je jedini predsjednički kandidat koji bez ikakvih bagaža obzirom na hrvatski narod nastupa čista obraza kvalitetnim i obećavajućim programom. Hrvat spoznaje da nema drugog izbora nego vjerovati onom koji Hrvatsku želi izvesti iz mračnog ponora sadašnjice u bolju budućnost. Zašto se hrvatski narod sve više priklanja Borisu Mikšiću? Zato što je hrvatskom glasaču postalo jasno da dobar program sam po sebi nije dostatan. Hrvatski glasač poučen bolnim iskustvom iz bliske prošlosti i otužne sadašnjosti zna daje uz dobar program bitan čovjek koji stoji iza njega- njegov karakter, temperament, inteligencija, pronicljivost, osjećaj za mjeru, hladnokrvnost i odlučnost u najsenzitivnijim situacijama, ustrajnost, filozofija vladanja, kompetencija, valjana prosudba, teški rad, senzibilitet prema drugima, trud, novi, suvremeni način rješavanja problema - a to su samo neke od karakteristika Borisa Mikšića.

Pojedinci i grupe južnog Ontaria koji se počinju upoznavati s Borisom Mikšićem i njegovim ciljem prepoznaju kroz tog kandidata hrvatsku moguću promjenu na bolje.

Čak i ljudi koji dolaze iz Hrvatske u Toronto po znanstvenoj ili poslovnoj suradnji (prošlotjedni posjet trojice arhitekata sa zagrebačkog sveučilišta) posvećuju dio vremena svog kratkog boravka u jednom dahu čitajući knjigu Borisa Mikšića "American dream" ("Američki san - dečko s Trešnjevke"). Tako oni kojima je priređen virtualni sastanak s Mikšićem glasno razmišljaju da hrvatski građanin koji si je dao malo truda upustivši se u analizu postignuća Borisa Mikšića i njegove misije, nužno prepoznaje za Hrvatsku jedinu prihvatljivu alternativu a to je izabrati Mikšića za sljedećeg predsjednika Republike Hrvatske. Krijepi spoznaja da sveučilišni profesori u mirovini nalaze razloga da pišu o Borisu Mikšiću u Vjesniku afirmirajući Borisovu svježinu. Boris Mikšić osvaja sve segmente hrvatske populacije. Hrvatska time dobiva šansu da joj konačno krene a svaki će Hrvat u doglednoj budućnosti osjetiti boljitak, moći će ne samo živjeti od rezultata svoga rada nego se i veseliti svom osobnom prosperitetu i prosperitetu domovine. Hrvatski se narod budi i svjesno odabire bolju Hrvatsku.

Stella Hlad

potpredsjednica Vijeća za iseljeništvo Toronto, Kanada

objavljeno: 23/11/2004 03:29:23   


 


 
 


Linkovi


YouTube - Kako ubiti Borisa Mikšića
Kako ubiti Borisa Mikšića 1/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 2/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 3/4
Kako ubiti Borisa Mikšića 4/4


YouTube
Osnivanje Eko klastera Osnivanje Eko klastera
Jajanov dnevnik, svibanj 2011

Moris Bikšić
Moris (Boris Mikšić)Pljačka stoljeća, dokumentarni film


DOME SLATKI DOME
Grb obitelji Mikšić koja potječe iz okolice Lukavca u Turopolju (cca 1237. godine)


Video galerija
Plumber
Plumber, 10.05.2019
EcoCortec-Regionalni dnevnik
EcoCortec-Regionalni dnevnik, 16.10.2018
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru
Otvorena tvornica antikorozivnih folija u Belom Manastiru, 15.10.2018


Ugovor s Hrvatskom
Ugovor s Hrvatskom - Boris Mikšić


Američki san dečka s Trešnjevke


Ove izbore ipak je obilježio Boris Mikšić. Dečko s Trešnjevke koji je vlastitim novcem financirao kampanju, gospodarstveniku bez podrške političkih stranaka, drugi krug pobjegao je u posljednji trenutak. Iza sebe je ostavio iskusnu političarku Đurđu Adlešić, HSP-ovu uzdanicu Slavena Leticu, Tuđmanova maga Ivića Pašalića. Građani su nagradili to što je kampanju financirao vlastitim novcem. Njegov uspjeh jasna je i jaka poruka hrvatskih građana političarima - da im sve manje vjeruju. Klasična politička pljuska.
Večernji list, 04. siječnja 2005.Hrvatski san dečka s Trešnjevke
Boris Miksic knjiga pjesama

Izborni program
Program


Poslušajte novu pjesmu Vladimira Miklera, "Hrvatski san" posvećenu Borisu
"Hrvatski san"


Borisova promidžbena poruka:
Windows Media Video (WMV)


Spot snimili Splićani u čast Borisu prilikom njegova posjeta Splitu 19. -21. rujna 2004. godine
"Za Borisa!"


Plaćeno vlastitim sredstvima Borisa Mikšića